Paris called and I replied ”yes”!

Sain tänään sähköpostiini iloisen viestin, joka alkoi näin:

Hi Taru Lehtonen

Many thanks for your application to join Team Rynkeby. You have an interesting profile which we are certain can help enhance the sporting, fundraising and social level of our team. We would therefore like to offer you a place as a rider on the Turku and we very much hope that you say yes!

If you wish to participate, then simply accept this invitation below. If you do not wish to participate in Team Rynkeby, then click on the bottom button.

Klikkasin vaihtoehtoa Accept invitation (buy a bike), joten asia on sillä taputeltu. Lokakuun alussa alkaa jännittävä valmistautuminen kohti H-hetkeä ensi kesänä, jolloin startataan pyörillä kohti Pariisia koko Turun ja Suomen tiimi #trgmturku2019.

Jännittää, hirvittää, naurattaa, ehkä vähän itkettääkin. Mitään näin ”hullua” en ole eläissäni – tai ainakaan hetkeen – tehnyt. Hulluudella viittaan 1300 km pyöräilyyn, en itse asiaan, joka kuitenkin on hyväntekeväisyys ja varojenkeruu lasten syöpätutkimuksiin ja -hoitoihin. Kaikki vaatteet, varusteet, matkat jne. kustantaa jokainen itse. Summa liikkuu 2000-3000 € välissä.

Valmistautuminen alkaa N-Y-T. No okei, kävin ostamassa meille kunnon pihvit iltaruuaksi juhlan kunniaksi, mutta noin muuten tulee olemaan hieman erilainen syksy, talvi ja kevät. Varatut hipat hipataan täysillä, muutoin ehkä vähän iisimpää…?

Päivitän tietysti tuntojani koko ajalta tänne blogiin, jotta tekin saatte osanne tästä jännitysnäytelmästä!

Hei hulinaa, matka alkakoon!
Elämä on ihana seikkailu!

2 kommenttia artikkeliin ”Paris called and I replied ”yes”!

  1. Ihan mahtavat fiilikset sinulla teksteineen, samanlaiset tunteet pinnassa vaikka vielä ei ainakaan itketä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s