Eilen (20.9.2018) tapasimme ensimmäistä kertaa uuden Team Rynkeby God Morgon Turku -porukan kanssa. ABC Auranlaakson neukkari oli tupaten täynnä, vaikka muutama osallistuja ei päässytkään tapahtumaan. Tunnelma oli vapautunut ja katossa.

Kuulin lähes 40 erilaista tarinaa siitä, miksi kukin on mukaan hakenut. Ei ollut helppoa kuunnella, kun osa kertoi lastensa sairastumisesta ja jopa menehtymisestä vakaviin sairauksiin. Veti hiljaiseksi.

Ensimmäiset yhteiset treenit alkavat parin viikon kuluttua, niitä ahkerasti kalentereihimme kirjasimme. On spinningiä ja pitkiä kävelylenkkejä sekä kuntotestiä. Olemme alkuhuumassa ja intoa täynnä kuin vichypullot! Huumoria tuntuu porukassa riittävän.

Kaikkein tärkein on kuitenkin syy, miksi me tämän teemme, miksi haluamme ensi kesänä pyöräillä Pariisiin yhtenä joukkona, ylpeästi Turun tiimiä ja tietysti Suomea edustaen. Keräämme varoja lasten syöpätutkimuksiin ja -hoitoihin Aamu-säätiölle ja Sylvalle. Jos ikinä olet itse miettinyt, että haluaisit tehdä jotain hyvää ja merkityksellistä, se on täsä! Etsimme yrityssponsoreita, mutta luonnollisesti myös yksityishenkilöt saavat lahjoittaa. Ei siis todellakaan meille, vaan lapsille. Osallistujat eivät saa summasta mitään, vaan kaikki menee lyhentämättömänä kohteeseen.

Olen jo nyt ylpeä koko tiimistä, yhdessä ja erikseen. On hienoa olla mukana. Tuntuu hyvältä, kun on tavoite. Sitä kohti!

Paris – we are coming!