Olen mukana Team Rynkeby – God Morgon Turku 2020 -joukkueessa. Kausi alkoi lokakuun alusta, mutta WhatsApp avattiin jo sitä ennen syyskuussa. Eihän siinä kauaa mennyt kun jutut olivat lähteneet ihan laukalle.

Oli outoa elää kahdessa tiimissä yhtä aikaa jonkun hetken. Edellisen kauden ihmiset kulkevat rinnalla edelleen – osa laillani uuden kauden jäseninä, osa ystävinä ja henkisenä tukena. En siis koe luopuneeni kenestäkään, päinvastoin. Joukkueen jäsenet ovat erilaisia, joten ryhmäkin on erilainen ja hyvä niin. En edes halua verrata keskenään näitä kausia, kumpikin on omanlaisensa.

Viime kauden keräystulos oli ennätyksellinen: reilut 1,1 miljoonaa euroa! Saldo julkistettiin syyskuun lopussa Oulussa kauden 2019 päätösgaalassa. Turun tiimi oli hienosti edustettuna ja osa jopa polki Turusta Ouluun – huoltoauton avustamana tosin, mutta hieno tapa päättää huikea projekti!

Uuteen kauteen treenaaminen ei osaltani alkanut aivan odotetulla tavalla. Torstaiaamuna 12.9. puhelimeni herätys pärähti soimaan 05:00, jota kömmin pimeässä, tutussa kämpässä sammuttamaan. Ja kas – pilkkopimeässä astuin jalkapohjien hierontaan käyttämäni fasciapallon päälle sillä seurauksella, että oikea nilkkani muljahti pallon päältä ja nivelsiteet revähtivät. Pahasti. Ortopedi määräsi ostamaan 60 e nilkkatuen ja kehotti käyttämään sitä yötäpäivää kuukauden ajan.

En näin ollen päässyt ekaan spinnuun 1.10. enkä PK-kävelyyn Ruissaloon 5.10. Kävin silti molemmissa paikan päällä somettamassa ja kuvailemassa. Ja heittämässä huonoa läppää…

Nyt on tilanne parempi, kun kerrankin tein kuten lääkäri kehotti. Eli maltoin. Tosin kävin kyllä treeneissä, mutta en pomppinut tai juossut, tein paikallani niitä liikkeitä mitä pystyin. Hyvä ratkaisu, korvaavia liikkeitä löytyy miltei aina. Edelleenkin joudun olemaan pomppimatta, mutta kuluvan viikon tiistaina testasin nilkan keston 1,5 tunnin tiistaispinnussa ja hyvin meni.

Olen uudessa roolissa, sillä vedän tällä kaudella PR & Events -tiimiä. Sain kivoja mimmejä ympärilleni, eilen viimeksi palaveerattiin, kun käytiin läpi sometyökaluja. Naurettiin ja ideoitiin.

Ensimmäistä tiimipäivää vietetään marraskuun alussa Kasnäsissa. Niin paljon asiaa, että saa nähdä paljonko ehditään ulkoilemaan. Sitten on jo pikkujoulut sovittuna ja huomennakin mennään illalla ulkoilemaan.

Tärkein on kuitenkin myös hyvässä vauhdissa eli sponsoreiden haku. Platina- ja Kultasponsorit on löydettävä tammikuun puoleen väliin mennessä, muilta osin homma jatkuu ensi vuoden elokuun alkupäiviin. Plus tiimiläisten Oma Sylva -keräykset, jotka päättyvät elokuun 2020 puoleen väliin.

Mistä tulikin mieleeni, että aiothan sinä antaa tukesi syöpään sairastuneille lapsille ja nuorille sekä heiden perheilleen keräykseni kautta? Kiitos!