Tammikuussa Turun uuden ja upean palloiluhallin yhteyteen siirtyi Kalevantieltä perinteikäs turkulainen kuntosali M&M Kuntotalo. Entiset tilat Kalevantiellä olivat monella tapaa vinksin vonksin, mutta kuitenkin kodikkaat. Itseäni mietitytti eniten kaksi asiaa: löytyykö uuden hallin läheltä parkkipaikkoja for free ja tuleeko salista liian steriili ja ”hieno”.

Parkkipaikkaongelma on ratkaistu ja se on tällaisella aamutreenaajalle erittäin tärkeää. Hienous ja steriiliys ovat osittain totta, mutta toisaalta olen myös sitä mieltä, että ihmiset tekevät ilmapiirin.

Alusta lähtien (2.1.2018) omiin suosikkeihini on kuulunut naisten suihkuhuoneen nurkassa kököttävä kylmäallas! Sinne kun rankan treenin jälkeen pulahtaa niin avot! Kyllä tekee ns. eetwarttia!

Treenivuosi onkin lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin! Eniten kiittäminen on uuden kuntosalin aikatauluja: aamuihin on laitettu useita spinning- ja action-tunteja, joiden kesto vaihtelee 30 minuutista tuntiin. Sopivat itselleni erittäin hyvin! Suosittelen kokeilemaan uudenlaista spinning-elämystä The Trip -tunneilla – hiki virtaa ja päässä huippaa! Oikeasti – ainakin itselleni tekee paikka paikoin pahaa katselle vaihtuvaa maisemaa ylä- ja alamäkineen. Mistäkö puhun? Käykää kokeilemassa, niin ymmärrätte.

Treenaamisen osalta viikkoni ovatkin melkoisen aikataulutettuja:

  • maanantaisin perinteinen about 1,5 tunnin sauvakävely Mia-Marin kanssa,
  • tiistaisin joko omatoiminen aamutreeni tai spinning iltapäivällä
  • keskiviikkoaamuisin fustra-treeni omalla porukalla Merjan vetämänä
  • torstaiaamuisin samaisen Merjan vetämä Action Body puolituntinen ja mahdollisesti sen päälle Flex and roller -kehonhuoltotunti.

Perjantaisin olisi ihanan ja aurinkoisen Teresan tanssitunnitt, mutta olen osallistunut niihin vain pari kertaa. Silloin yleensä tunnen väsymyksen, olen aivan totaalisen poikki… seli, seli…

Viikonloput olenkin sitten pyhittänyt vain olemiseen. Mitä silloin tapahtuu? No, ellei ole erillistä ohjelmaa, kudon/virkkaan, siivoan, katson telkkaria, luen, kokkaan. Äkkiä ne menee, viikonloput, teet jotain tai et.

Kolmisen viikkoa sitten saimme yllättäen mökin Åresta. Juu, sen saman Belwobynistä, jossa olemme viime vuotta lukuunottamatta useana vuonna olleet. Mia-Marin ja Pasin kanssa mennään ja myös Otsolat tulevat mukaan. Olen keskittynyt laittamaan reidet ja pyllyn iskuun kestämään Åren haastavat rinteet ja kelit. Vahinko, että Mustach ei tänä vuonna esiinny siellä ”mun viikolla” kuten useana vuonna aiemmin.

Tulee siitä silti kivaa – loma on aina loma! Luonnollisesti toivon puuterilunta, sopivaa pakkasta ja runsaasti aurinkoa.

Kuva on vuodelta 2016, jolloin kelit eivät täysillä suosineet, mutta reissu oli silti ikimuistoinen – juhlimme porukalla, kun me kaikki kolme upeaa naista täytimme ko. vuonna 50 – ei huano!